Haluamme auttaa sinua saavuttamaan helpomman arjen

Oskar Gruner, OMI-Fysioterapeutti

Moikka, olen Oskar ja koulutukseltani OMI-Fysioterapeutti sekä Personal trainer. Olen aina ollut hyvin urheilullinen sekä urheilusta ja hyvinvoinnista kiinnostunut. Perheen nuorimmaisena ”lellittynä” poikana minulla on ollut aina kova näytontarve: Aloitinkin työt personal trainerina fysioterapiaopiskeluiden ohella vuonna 2011, ja nyt olen tehnyt töitä yrittäjänä 4 vuotta.

Yksi suurimmista syistä miksi halusin luoda tämän kurssin Sinulle, on se että olen itse käynyt läpi melko tuskaisen taipaleen oman selkäni kanssa. Vuonna 2018 keväällä minulla todettiin alaselässä välilevyn repeämä. Oireet pahenivat pahenemistaan ja ortopedi suositteli, että se leikattaisiin. Päätin että yrittäisin kuntouttaa selkäni itse ja täten toivottavasti välttäisin myös mahdollisen leikkauksen. Jos en olisi onnistunut, niin olisin ainakin yrittänyt.

Vuoden päästä tästä selkäni oli oireeton.

Kokemus selkäkipujeni kanssa antoi minulle paljon. Tiedän omakohtaisesta kokemuksesta millaista on elää kivun ja tuskan kanssa ja siitä että selkäkivut rajoittavat omaa elämistä ja tekemistä.

Vaikka olenkin hyvinvointialan ammattilainen, niin hetkittäin minullakin oli orpo olo kipujeni kanssa.

Tähän haluan puuttua tämän kurssin avulla ja tarjota apua niihin tilanteisiin. Epätoivo ruokkii epätoivoa ja kun siitä päästään eroon niin se helpottaa kuntoutumista huomattavasti!

Haluan auttaa Sinua jos koet että selkäsi voi olla altis ongelmille tai Sinulla on jo jonkinlaisia oireita tälläkin hetkellä. Tämän kurssin idea on auttaa Sinua siinä ja helpottaa Sinun oireita tai ennaltaehkäistä ongelmia, ettei Sinulle käy samalla tavalla kuin mitä minulle. Nimimerkillä, ei ole hauskaa nukkua 8kk lattialla.

Tehdään tulevasta vähemmän kivuliaampi ja pyritään/pysytään terveiksi/terveenä!

Mona Visuri, Yrittäjä ja hyvinvoinnin sisällöntuottaja

Olen 33 vuotias äiti ja yrittäjä Helsingistä. Olen kirjoittanut Mona’s Daily Style blogiani jo vuodesta 2009 ja olen yksi Suomen ensimmäisistä ammattibloggaajista.

Hyvinvointi on kulkenut matkassa mukana aina ja kaikki hyvinvointiin liittyvä on iso osa arkeani.

Puhun paljon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta, niin fyysisestä kuin henkisestäkin hyvinvoinnista huolehtiminen on minulle tärkeä arvo ja toivon voivani eri kanavieni kautta inspiroida mahdollisimman monia voimaan paremmin ja pitämään itsestään vähän vielä parempaa huolta.

Sanon aina, että omasta hyvinvoinnista tulee pitää huolta mielummin enemmän, kuin myöhemmin. Kuitenkin itse tultuani raskaaksi huomasin aika nopeasti, että oma hyvinvointi jäikin liian usein toisarvoiseksi ja unohdin huolehtia itsestäni.

Aloin saada selkäkipuja ja monen tuntemaa iskias vaivaa koko ajan enemmän ja enemmän. Kiireisessä vauva-arjessa itsestä huolehtiminen tuntui väsyneenä vaikealle.

2019 päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja asettaa taas oman hyvinvoinnin tärkeyslistalla ensimmäiseksi. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että kun äiti pitää itsestään huolta on koko perhe onnellisempi. Hankin selän huoltamiseen paljon apua ja kuntoutuminen pääsi vihdoin alkuun.

Oskarin tapasin Kiropraktikon kautta, joka suositteli vielä fysioterapiaa lisäksi. Muutaman fysioterapiakäynnin jälkeen aloimme myös treenaamaan kuntosalilla yhdessä Oskarin kanssa.

Sain terveen selän lisäksi siis uuden ihanan ystävän Oskarin. Meillä molemmilla on yhteinen intohimo auttaa ja inspiroida muita, joten siitä saikin Selin ideansa. Lyödään omat osaamisemme yhteen ja tehdään verkkokurssi, jonka avulla saadaan mahdollisimman monen selkä parempaan kuntoon.

Selän hyvinvoinnin merkitystä ei voi tarpeeksi korostaa ja jokaisen meistä tulisi kiinnittää siihen erityistä huolta. Eikä niin kuin minä, vasta kun ongelmia jo on.

Toivomme, että viihdyt kurssilla ja ennen kaikkea saat kurssista apua vahvistamaan juuri sinun selkääsi. Pidäthän selästäsi hyvää huolta ja annat sille sen kaipaamaa liikettä ja rakkautta! 

Selkakurssi.fi